Vinder af mad+medier-prisen 2014 i kategorien: “Bøger om mad”

Privat er enkel, rustik og bistroagtig. Med få og tilgængelige ingredienser har stjernekokken kreeret de mest fantastiske vinterretter. Her er hverken østers eller kaviar, men pies, tærter, simremad, supper, kød og fisk, et helt afsnit med grøntsager som tilbehør og selvfølgelig lidt til den søde tand. Det hele med et touch af Paul Cunninghams helt særlige smittende entusiasme.

Vindermotivation
Med denne udgivelse har vi et rigtig stærkt koncept fra en af Danmarks allerbedste kokke: Han lader læseren komme fra kokkens verden og helt ind i privaten – fra Cunningham og helt ind på livet af Paul. At bogen hedder Privat viser også en ny side af Cunningham – kokken, der har flyttet sig fra at være urban Tivoli-kok til virkelig at tage køkkenhaven og årstiderne og naturen til sig i Vestjylland. Bogen favner både den britiske baggrund og de nye indtryk fra Henne Kirkeby og samler dem i et stærkt personligt udtryk.

 

Bogen er smukt redigeret og lige til at gå ombord i derhjemme, hvor alle opskrifterne uden videre kan omsættes i store succeser. Værket emmer af personality og originalitet og er på flere måder enestående i årets høst. Teksten er nær, vedkommende, sanselig og intuitiv. Og de samme kvaliteter fortsætter ud i grafikken, de spillevede fotografier og ikke mindst de mange smukke håndtegnede skitser og forstudier. ”Privat” vinder mad+medier-prisen som bedste madbog 2014 med total enstemmighed i juryen.

Se en forsmag på bogen

 

Facts:

Title: Privat
Hashtag: #paulprivat
Published: 2013
Pages: 232
Language: Dansk
Publisher: Politikens Forlag
ISBN: 9788756799706

Buy online:
PRIVAT som e-book via saxo.com